Loading...

16 JAAR STRIJD TEGEN MS

De dochters Angela en Nadja vertellen samen met Petko:

16 jaar geleden is het leven van onze lieve vader compleet veranderd, hij werd geconfronteerd met de ziekte MS en is sinds die tijd aan het vechten om de ziekte te overwinnen. De eerste confrontatie was tijdens een voetbalwedstrijd die hij aan het bijwonen was als toeschouwer. Deze liep voor papa helaas anders af dan verwacht.

Petko: “Het was een ontzettend spannende wedstrijd met een slechte afloop voor mij: ik kon aan het einde van de wedstrijd mijn benen ineens niet meer bewegen en werd het stadion uitgedragen”.

Dit was voor papa het begin van de strijd die hij nu lichamelijk 16 jaar aan het voeren is. Na diverse onderzoeken is gebleken dat hij een ernstige vorm van MS heeft en ertoe heeft geleid dat hij nu rolstoelafhankelijk is.

“Het zijn tijden met ups en helaas meer downs, ik probeer te genieten van elk moment die ik met mijn gezin heb en probeer kracht te halen uit de energie van mijn schitterende dochters”.

Papa heeft ons door de jaren heen zoveel mogelijk geprobeerd bij te staan, tijdens de tennis waar wij beiden actief in zijn, school en andere gelegenheden. Helaas was het voor hem niet meer mogelijk om bij alle gelegenheden aanwezig te zijn. Hij probeerde het wel maar werd al gauw ingehaald door de vervelende ziekte.

“Het is een gemis om niet bij mijn dochters te kunnen zijn als ze het nodig hebben, ze niet kunnen zien genieten doet mij een enorm verdriet.”

Nu 16 jaar later hebben wij een geschiedenis achter ons van vele ziekenhuisbezoeken waarbij wij papa hebben zien aftakelen. Het doet ons enorm veel pijn om hem jarenlang te zien strijden tegen de vervelende ziekte waarin het lijkt dat deze niet te overwinnen is.

Voor ons is het genoeg! Wij gaan samen de strijd aan om papa een laatste kans te bieden, dit met een behandeling die in Mexico mogelijk is. Wij willen/kunnen niet zonder hem, niet op deze jonge leeftijd!

“Ik blijf maar dromen, dromen van dingen die voor velen normaal zijn. Alleen uit bed kunnen opstaan, alleen een kop koffie kunnen pakken, kunnen wandelen met mijn gezin en zo nog veel meer dagelijkse normale zaken. Ik hoop dat deze behandeling voor mij haalbaar is, en weer terug kan komen als vader die ik ooit was.”

VOOR ONS IS HET GENOEG!

Wij gaan samen de strijd aan om papa een laatste kans te bieden, dit met een behandeling die in Mexico mogelijk is. Wij willen/kunnen niet zonder papa, niet op deze jonge leeftijd!

“Ik blijf maar dromen, dromen van dingen die voor velen normaal zijn. Alleen uit bed kunnen opstaan, alleen een kop koffie kunnen pakken, kunnen wandelen met mijn gezin en zo nog veel meer dagelijkse normale zaken. Ik hoop dat deze behandeling voor mij haalbaar is, en weer terug te komen als vader die ik ooit was”.

VERANDER VANDAAG EEN LEVEN

Samen kunnen wij Petko, zijn vrouw en zijn kinderen een leven geven zonder MS

Doneer nu eenvoudig

Net als meerdere bezoekers van de site kunt u ook bijdragen aan een ouder zonder MS. Dit kan via:

IBAN: NL78INGB0008005675
Naam: Stichting Ouder Zonder MS

U kunt ook eenvoudig doneren via

Letop: 100% van uw donatie komt ten goede aan het mogelijk maken van de HSCT behandeling van Petko. De bestuurders van de Stichting Ouder Zonder MS ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Doneer 5 euro
Doneer 10 euro
Doneer 25 euro
Doneer 50 euro
Doneer 100 euro
Doneer 250 euro

Doneer € -

Een cryptocurrency donatie is natuurlijk welkom! Voor Bitcoin donaties kan het onderstaande adres gebruikt worden:

19tsyM82iMjmzVVCbsu1YqbjUW8nXqr5B7

2017-12-19T08:08:34+00:00